Nadosmrti s Žufánkem

28.08.2012

Aktulizace: Jak to dopadlo se slavným etylkarbamátem, který byl předmětem této dražby.

Jedinečná šance pro naše fanoušky a zákazníky, dražba raritních lahví problematické Meruňkovice 2010, SPZI oficiálně označených jako nebezpečná potravina. Meruňkovici můžete znát z TV Nova z reportáže slavného Ladislava Hrušky a taky jste o ní mohli slyšet z rádia Frekvence 1.

Tichou dražbou nabízíme 3 nalezené a vrácené láhve Meruňkovice Žufánek 2010 z šarže L 16.09.10 s poctivým obsahem ethylkarbamátu přesahujícím České normy! Bude probíhat od středy 29. 8. 2012 do neděle 9. 9. 2012. Ano, chceme aby měli šanci i navrátilci z dovolených (a možná vydražit za co nejvíce).

Vyvolávací cena je 530 Kč a vaši nabídku posílejte na info@zufanek.cz V případě, že bude vaše nabídka nižší než aktuální, tak vás budeme informovat a bude na vás, jestli budete v dražbě pokračovat. Vydraženou částku použijeme na pokrytí pokuty od SZPI (pokud bude).

Jedná se opravdu o jediné tři láhve z přísně limitované a Celním úřadem potvrzené šarže 29 laa. Láhve budou podepsané celou naší rodinou a výherce dostane certifikát o pravosti a nebezpečnosti.

Pozor! Láhve jsou na území České republiky nepoživatelné a jedná se v tomto případě o sběratelský předmět! Pokud s ní vyjedete za hranice, tak se z nich jako zázrakem stane opět ovocný destilát a můžete je vypít.

Děkujeme a přejeme hodně štěstí a zdraví!