Zápisník
Zpět na seznam článků
Bugsy’s Bar Václava Vojíře je netřeba představovat. Průlomové místo otevřené již v březnu roku 1995 a guru všech moderních barmanů. My máme to štěstí, že pro ně můžeme destilovat jejich vlastní gin. Nebo jinak, oni mají to štěstí, že jim to chceme destilovat
Spolupráce vypadala trochu jinak, než je tomu obvykle. Všichni lidé z baru si vybrali bylinu, která je zastupuje a představuje. Zapojili se do výroby. U nás jsme tu směsici dali poměrově dohromady, přidali naše signaturní komponenty, poctivou dávku jalovce a s láskou vydestilovali. A dopadlo to fantasticky!
O ginu psal Alexandr Mikšovic v Hospodářských novinách, ale i Novinky.cz
V tomto roce opustily bar dvě barmanky a přibyli dva noví barmani, Ondra a Pavlína. Vznikla tedy nová edice zrcadlící aktuální DNA. Recepturu opustila levandule a černý bez a v té nové se představuje santalové dřevo a libeček. Liebe Czech!
Libeček je jedno z nejtradičnějších českých koření, které vám připomene nedělní oběd u maminky. Vůni domova. Vůni domovského baru. A santalové dřevo vás přesune k barovému pultu, stolu a do těžkých kožených křesel. Vůni Bugsy’s baru. Druhého domova spousty z vás.
Lahví je opět 666, každá je číslovaná a vložená do krásné dárkové krabice.
A co je nejlepší, letos se nám podařilo přesvědčit Václava, abychom mohli nějaké láhve nabídnout i na našem eshopu. Ale jen 66 kusů. Zbytek pouze v baru.
Premiéra nového Bugsy’s DNA vol. 2 bude 30.6.2017 na 52. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.
Máme z toho radost!