Bugsy Liebe Czech

26.06.2017

Aktuality

Bugsy’s Bar Václava Vojíře je netřeba představovat. Průlomové místo otevřené již v březnu roku 1995 a guru všech moderních barmanů. My máme to štěstí, že pro ně můžeme destilovat jejich vlastní gin. Nebo jinak, oni mají to štěstí, že jim to chceme destilovat 🙂

Spolupráce vypadala trochu jinak, než je tomu obvykle. Všichni lidé z baru si vybrali bylinu, která je zastupuje a představuje. Zapojili se do výroby. U nás jsme tu směsici dali poměrově dohromady, přidali naše signaturní komponenty, poctivou dávku jalovce a s láskou vydestilovali. A dopadlo to fantasticky!

O ginu psal Alexandr Mikšovic v Hospodářských novinách, ale i Novinky.cz

V tomto roce opustily bar dvě barmanky a přibyli dva noví barmani, Ondra a Pavlína. Vznikla tedy nová edice zrcadlící aktuální DNA. Recepturu opustila levandule a černý bez a v té nové se představuje santalové dřevo a libeček. Liebe Czech!

Libeček je jedno z nejtradičnějších českých koření, které vám připomene nedělní oběd u maminky. Vůni domova. Vůni domovského baru. A santalové dřevo vás přesune k barovému pultu, stolu a do těžkých kožených křesel. Vůni Bugsy’s baru. Druhého domova spousty z vás.

Lahví je opět 666, každá je číslovaná a vložená do krásné dárkové krabice.

A co je nejlepší, letos se nám podařilo přesvědčit Václava, abychom mohli nějaké láhve nabídnout i na našem eshopu. Ale jen 66 kusů. Zbytek pouze v baru.

Premiéra nového Bugsy’s DNA vol. 2 bude 30.6.2017 na 52. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

Máme z toho radost!