Forbes Rich Bitch gin

30.06.2022

Aktuality

V únoru 2021 jsme vydestilovali nápad, který vznikal měsíce předtím. Petr Šimůnek, šéfredaktor magazínu Forbes, přišel s myšlenkou miliardářského ginu. Ginu, který by se následně vydražil a veškerý obnos by se věnoval charitativním projektům. A tak se i 27. 6. 2022 v nádherných prostorách Státní opery v Praze stalo.

Forbes oslovil několik miliardářů, kteří si umí užívat života, aby vybrali své nejoblíbenější bylinky a chutě. Správně očekáváte, že jsou nanejvýš excentrické! U nás jsme je poté 20. února 2021 za dozoru šéfa Forbes.cz Zdravka Krstanova proměnili v doslova miliardářský gin, Rich Bitch gin, který nejen v českých končinách nemá obdoby. Destilát je to natolik jedinečný, že jsme si jej po prvním ochutnání chtěli celý nechat pro sebe, ale nakonec jsme si řekli, že velký nebyl ten, kdo se nedělil.

Pokud si na tu krásnou karafu od Rücklu, kterou navrhl Rony Plesl, můžete sáhnout, pokud můžete pohladit vysoký lesk nádherné kazety od mistrů z Petrofu, a hlavně pokud můžete odendat zátku a, oh, přivonět a, oh oh, dokonce osvěžit své patro chutí Rich Bitch Gin, něco to znamená.

Znamená to, že jste člověk s širokým srdcem, někdo, kdo si rád hraje, kdo chce něco, co nikdo jiný nemá, a kdo je také velkorysý a má z čeho rozdávat.

Znamená to, že jste se dostal na galavečeři Forbes 10. A taky to znamená, že jste se odvážně zapojil do aukce téhle jedinečné sady a porazil všechny rich bitch chtivé kolem! K tomu gratulujeme, za to děkujeme a vy víte, že peníze půjdou na správné věci.

Celý set získal za milion korun Michal Menšík, většinový majitel technologicko-logistické firmy DoDo.

Zbylých pár litrů stočíme do naší klasické půllitrové láhve a koncem roku 2022 nabídneme k prodeji i vám, našim fanouškům.