GinFest 2017

27.02.2017

Aktuality

Trvalo to jen tři roky a měli jsme tu další ročník GinFestu! Ten první se odehrával 20. 6. 2014 v Galerii Louvre a byla to první akce, na které jsme představili první ročník našeho OMFG ginu. V tu dobu na to ještě ani neexistovala etiketa, což zmiňuje i tahle krásná reportáž jako z pera Karla Jaromíra Erbena.

Letošní, druhý, probíhal 25. 2. 2017 v prostorách DUP 36, alternativního prostoru pro všechny a pro všechno. A bylo to krásné! Moc krásné!

To oprýskané industriální místo a jen 11 vystavovatelů představujících asi 40 značek bylo jednoduše tak akorát na to, aby se to dalo v pohodě zvládnout, vše ochutnat a mít se dobře.

Drželi jsme se tradice a tak měl na GinFestu svoji premiéru nový ročník OMFG 2017. Díky tomu bylo na baru neustále plno a o zábavu postaráno. Kluci z Bugsy’s baru míchali stovky gin & toniků z OMFG, Le Gin Occulte a Bugsy’s DNA ginu, sova a zajíc z Bohemsca předváděla první české prémiové limonády a tonik a Míša to pak všechno kasírovala.

Zvládl jsem obejít všechny vystavovatele a ochutnat většinu ginů. A měl z toho radost. Samé výborné produkty a úžasné kombinace chutí, vůní a stylů. Ty chuťově nejbohatší a nejdivočejší kombinace padaly u ostřílených gétéčkářů z Gin&Tonic klubu. Ale ti mě baví už delší dobu.

Děkuji organizátorům, návštěvníkům, všem vystavovatelům, Bugsy’s baru a Bohemsce za vytvoření skvělé atmosféry a těším se na další ročník. Doufejme, že 2018.