Nová a ještě lepší Lepší nálada

06.01.2018

Aktuality

Náš eshop lepsinalada.cz vznikl 3. 3. 2008 s cílem nabídnout zákazníkům nejen výrobky našeho lihovaru, ale i další námi vyzkoušené a oblíbené alkoholické nápoje.

Prvních pár let jsme nabízeli i láhve od jiných výrobců, jako vůbec první jsme do České republiky přivezli například Monkey 47 gin a velké množství švýcarských a francouzských absintů. Jako výrobci prvních českých destilovaných absintů jsme chtěli, aby zákazníci mohli porovnat kvalitu se zavedenými značkami. Nebáli jsme se toho.

Od konce roku 2012 na něm nabízíme jen svoje vlastní alkoholy kvůli nově zavedené výrobní a distribuční kauci.

Systém pohánějící eshop neuvěřitelně drhl, přeci jen byl naprogramovaný v roce 2008 a od té doby na něj nikdo nešáhl. Doprogramovat nové věci bylo nemožné a my je přitom zoufale potřebovali. Krize vyvrcholila v listopadu 2017.

3. 1. 2018 jsem napsal do Shoptetu, vyzkoušel jejich systém a během tří dnů ručně převedl všechny produkty k nim. Ten systém je totiž tak úžasný a chytrý, že bych lepší řešení vymýšlet opravdu nechtěl.

Takže dnes, 6. 1. 2018, téměř přesně po deseti letech, spouštíme novou verzi eshopu!

Co vás čeká nového:

~ mnohem robustnější a elegantnější systém

~ hlídací pes na dostupnost produktů

~ zjednodušený systém poštovného, objednávky nad 5000 Kč posíláme zdarma

~ možnost registrace pro velkoobchody

~ a další ještě zprovozníme

Za pochodu budeme přidávat další funkce a možnosti a možná, možná vrátíme i platební karty! Ten náš příspěvek o tom, proč jsme je zrušili, je dodnes náš nejsdílenější 🙂

Ať se vám u nás hezky nakupuje.