Voatsiperifery

OMFG 2018

12.01.2018

Aktuality

Jako každý rok touto dobou je čas na OMFG aktualizaci. Již asi nebudeme opakovat, co už po 4 roky víte. Že OMFG je limitovaná a sběratelská edice vašeho/našeho oblíbeného ginu, že se jí destiluje velmi malé množství a že není celoročně dostupná. Ne, půjdeme přímo na věc.

OMFG je limitovaná a sběratelská edice vašeho/našeho oblíbeného ginu, který destilujeme jednou ročně jako dárek pro naše vzácné fanoušky. Každý rok vezmeme klasickou recepturu na OMG a k ní přidáme jednu bylinku navíc. Ta bylinka je každý rok jiná a nikdy se neopakuje. Když se daný ročník vyprodá, tak je vyprodaný.

Ale tuším, že jsem to už někdy říkal.

Aktuální ročník obsahuje Bourbonský pepřMadagascar Borbonese PfefferVoatsiperifery!

Voatsiperifery je neuvěřitelně vzácný divoký pepř rostoucí pouze v teplých a vlhkých jihovýchodních deštných pralesích na Madagaskaru. Plody se vytváří na liánách, které obepínají až 20 metrů vysoké stromy. Sběr je extrémně náročný a proto je roční produkce pouhých 1500 kilogramů.

My jsme na přípravu letošního OMFG spotřebovali 1 % z celosvětové produkce.

A to jsem chtěl vždycky napsat.

Voatsiperifery má nádhernou a omamnou vůni plnou citrusů a divokých květů. A ta se celá odrazila i v chuti a vůni OMFG 2018.

Poprvé ho ochutnáte na pražském Gin Festu, který se koná 24. 2. 2018 ve Vinohradském pavilonu. Na eshopu spustíme nějak tou dobou.

Díky za to, že to pro vás můžeme destilovat!