OMFG 2019

17.01.2019

Aktuality

Jako každý rok touto dobou vám přinášíme informace o našem OMFG ginu, který pro vás destilujeme jen jeden týden v roce a následně prodáváme jen pár dnů. Pak zase rok není. A to je zcela v pořádku.

Aktuální ročník je poznamenaný neuvěřitelným úspěchem naší loňské limitky Dubied – Žufánek. Strhla se kolem ní taková vlna hype a nadšení, že jsem se rozhodl letošní OMFG propojit s barevným a vskutku božím absintovým světem. Spojit dva tábory, absintový a ginový. Protože alkohol connecting people.

OMFG 2019 obsahuje pelyněk pravý, artemisia absinthium. Ale ne ledajaký. Legendární Pontarlier varietu. Tu samou, ze které vznikl i Dubied – Žufánek.

Je to dost možná první gin obsahující větší než menší množství thujonu. Je to gin, po kterém se budete usmívat a budete spokojení a šťastní. A o to letos jde.

Do prodeje ho pustíme někdy v březnu. Ale zatím opravdu netušíme kdy přesně. Bude vám ale moc chutnat. Uvidíte.

Původně měl startovat 2.3. na pražském Gin Festu, ale letos to bohužel nezvládneme. Ten samý termín jsme v Berlíně na další alko akci a nešlo to nijak vyřešit. Moc nás to mrzí, ale naše každoroční účast na Ginfestu letos padá. Vy tam ale určitě zajděte, bude tam spousta skvělých lidí a lahví.

Provázej vás libá vůně a chuť pelyňku pravého!