Bráškovice Agraelus

11.10.2022

Aktuality

Tl;dr: nemáme skladem žádné Bráškovice, všechny je vzal Agraelus a my sami se dostali k jednomu jedinému balení tím, že jsme si o něj napsali. Všechny se za tři hodiny vyprodaly a za ty násobné přeprodeje na různých bazarech nemůžeme. Nezlobte se, prosím. Aktualizace říjen 2023: druhá Bráškovice 2023 je za dveřmi!

Přiznám se. Tímto krátkým úvodem pro ty, kteří nechtějí číst delší texty, jsem chtěl odpovědět na stovky dotazů, které dostáváme od fanoušků a odběratelů největšího českého Twitch streamera. Že nevíte co to znamená? Zeptejte se vašich dětí. Jsme boomeři.

Agraelus, vlastním jménem Vojtěch Fišar, je známý český youtuber a hlavně streamer, jehož hraní videoher sleduje na platformě Twitch přes 600.000 lidí a jehož v roce 2021 ho Forbes umístil na druhé místo v žebříčku 10 nejlépe placených youtuberů Česka. Je známý svou charitativní činností, kdy například 27. září 2020 spolu s herním vývojářem Danielem Vávrou u hry Mafia: Definitive Edition na charitu Dejme dětem šanci vybral částku 770 000 Kč.

Tímto streamem také stanovil český rekord platformy Twitch pro nejsledovanější stream, na který se dle serveru TwitchTracker dívalo v jednu chvíli více než 54 000 diváků, čímž překonal předchozí rekord 28 tisíc diváků, který sám stanovil o několik dní dříve.

Letos se Vojtěch rozhodl pro dárek pro své fanoušky, limitovanou edici naší hruškovice jako součást svého merche. Stočili jsme pro něj speciální várku a podíleli se na dárkovém balení.

A strhla se bitka.

Celý náklad se za tři hodiny kompletně vyprodal a dnes ho u něj na e-shopu ani nenajdete. Jakoby tam nikdy nebyl.

Nu a nám se od té doby hlásí na stránkách tisíce lidí pídící se po informacích. Toto je aktualita hlavně pro ně.

Agraele, upřímně gratulujeme k úspěchu. Rádi jsme se na tom podíleli a tu jednu krabici si uschováme do archívu.

Tak zase někdy!