OMFG 2020

09.01.2020

Aktuality

Od posledního pelyňkového ročníku OMFG to nějak moc rychle uteklo, co? Ani jsme se nenadáli a je tu nabušený rok 2020 a s ním opět něco nového a speciálního.

Jako již tradičně vás v březnu čeká naše/vaše specialita v podání limitovaného OMG ginu na steroidech –OMFG. Letošní ročník je tak trochu věnovaný našemu oficiálnímu partnerství se Světovou výstavou EXPO 2020 v Dubaji (viz předchozí aktualita). Tomu jsme zasvětili i letošní speciální ingredienci.

OMFG 2020 obsahuje myrtu obecnou (Myrtus communis).

Myrta představuje symbol štěstí, lásky a také plodnosti již od dob starého Říma a Řecka, kdy měli ženich a nevěsta při svatebním obřadu na hlavách věnce z myrty. Myrta je ale i v dnešní době stále považována za rostlinu mající určitou magickou sílu, proto by neměla chybět na žádné svatbě, aby novomanželům přinesla co nejvíce štěstí a spokojenosti v dalším společném životě.

A teď ji dost možná poprvé v životě budete i pít…

OMFG 2020 díky ní patří mezi nejaromatičtější ročníky za celou historii. Je plný, hutný, silně květinkový s nádechem orientu.

Bude vám moc chutnat.

Premiéra bude na Barlife GinFestu, který se koná 14. 3. 2020 ve Vinohradském pavilonu v Praze. Na e-shopu spustíme nějak v tu dobu.